Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Езиков курс за възрастни в Брайтън, Англия  Великобритания
Език: Английски


ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Курсове по английски език в Брайтън

 Брайтън е град разположен на южното крайбрежие на Англия.През повечето време регионът се радва на мек и слънчев климат и очарователната атмосфера, която носи това място, го прави любимо място за почивка на кралското семейство още през XVIII век. След което голяма част и от елита на английското общество последва техния пример. 
Днес близо 10 милиона туристи годишно преминават през Брайтън, като го превръщат в един от най-предпочитаните английски морски курорти.

 Но Брайтън е не само популярен морски курорт, заобиколен от красива природа, но и значителен университетски град, който привлича голям брой британски студенти в университетите на Брайтън и Съсекс. Градът е важен образователен и културен център с международна репутация, един от най-модерните градове на Англия. 

 Градът е идеално място за езикови ваканции и курсове по английски език. Курсовете по английски език Ви дават възможност да развиете английския си език в Брайтън по един различен и много приятен начин. Обучението там ви дава възможността да споделите ежедневието на англичаните, като по този начин ще практикувате езика, който учите по време на учебните занимания. 

 Английският учебен център в Брайтън предоставя качествено обучение и е официално признат от Британския съвет и Education UK. За да се включите в групите за възрастни е нужно само да сте над 16-години. А продължителността на един учебен час е 45 минути.
Езиковият център се намира в центъра на Брайтън. Разполага с голяма красива сграда със стилни и светли класни стаи, модерен компютърен и мултимедиен център със свободен достъп до интернет, библиотека, книжарница, интернет кафе, голяма и приятна столова. В непосредствена близост е построен нов комплекс с музеи, галерии и театри, закрит плувен басейн и модерна библиотека.

Настаняване

Предлага се настаняване в семейство, апартаменти или в общежития.
Приемните семейства са внимателно подбрани, в зависимост от разстоянието от учебната база. Всички семейства живеят на около 20-30 минути пеша или с местния градски транспортот от училището. Към този тип настаняване се включва само закуска. 
Общежитието е разположено в центъра на Брайтън и е на няколко минути пешеходно разстояние от туристическите забележителности на града. Общежитията са разделени по категории - 1 и 2, като стаите на общежитие 2 имат изглед към морето. Предлагат се самостоятелни или двойни стаи с баня и тоалетна, ТВ и телефон във всяка стая. Общежитието се намира на 15 минути пеша от училището, където се провеждат езиковите курсове.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ


София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2021, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни