facebook Skype
Български English

Езиков курс за възрастни в Брайтън, Англия

Държава: Великобритания
Език: Английски


ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА ЗА ЕЗИКОВ КУРС ДО 30 МАЙ!

Курсове по английски език в Брайтън

 Брайтън е град разположен на южното крайбрежие на Англия.През повечето време регионът се радва на мек и слънчев климат и очарователната атмосфера, която носи това място, го прави любимо място за почивка на кралското семейство още през XVIII век. След което голяма част и от елита на английското общество последва техния пример. 
Днес близо 10 милиона туристи годишно преминават през Брайтън, като го превръщат в един от най-предпочитаните английски морски курорти.

 Но Брайтън е не само популярен морски курорт, заобиколен от красива природа, но и значителен университетски град, който привлича голям брой британски студенти в университетите на Брайтън и Съсекс. Градът е важен образователен и културен център с международна репутация, един от най-модерните градове на Англия. 

 Градът е идеално място за езикови ваканции и курсове по английски език. Курсовете по английски език Ви дават възможност да развиете английския си език в Брайтън по един различен и много приятен начин. Обучението там ви дава възможността да споделите ежедневието на англичаните, като по този начин ще практикувате езика, който учите по време на учебните занимания. 

 Английският учебен център в Брайтън предоставя качествено обучение и е официално признат от Британския съвет и Education UK. За да се включите в групите за възрастни е нужно само да сте над 16-години. А продължителността на един учебен час е 45 минути.
Езиковият център се намира в центъра на Брайтън. Разполага с голяма красива сграда със стилни и светли класни стаи, модерен компютърен и мултимедиен център със свободен достъп до интернет, библиотека, книжарница, интернет кафе, голяма и приятна столова. В непосредствена близост е построен нов комплекс с музеи, галерии и театри, закрит плувен басейн и модерна библиотека.

Настаняване

Предлага се настаняване в семейство, апартаменти или в общежития.
Приемните семейства са внимателно подбрани, в зависимост от разстоянието от учебната база. Всички семейства живеят на около 20-30 минути пеша или с местния градски транспортот от училището. Към този тип настаняване се включва само закуска. 
Общежитието е разположено в центъра на Брайтън и е на няколко минути пешеходно разстояние от туристическите забележителности на града. Общежитията са разделени по категории - 1 и 2, като стаите на общежитие 2 имат изглед към морето. Предлагат се самостоятелни или двойни стаи с баня и тоалетна, ТВ и телефон във всяка стая. Общежитието се намира на 15 минути пеша от училището, където се провеждат езиковите курсове.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИ

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни