facebook Skype
Български English

Езиков курс за възрастни в Сейнт Джулиънс, Малта

Държава: Малта
Език: Английски

 Английски език в Малта

Ефективен и вълнуващ начин да учиш английски език и да подобриш своите знания по езика е да го направиш с езиков курс в Малта.Обучението по английски език в чужбина е много популярно, защото езикът се говори от стотици милиона души и във времето на интернационализация и глобализация става все по-важен в личния и професионалния живот. 
Малта, като бивша британска колония е идеално място да учиш английски език, т.к. това е и първият държавен език на този малък остров. 
С програмата в езиковите училища в Малта ти може да комбинираш ефективен езиков курс с вълнуваща почивка. Може да имате едно незабравимо преживяване, потапяйки се в малтийската култура, научавайки за традициите на страната.

Сейнт Джулиънс

Малтийски курортен град, разположен северно от столицата Валета, на брега на Средиземно море.
В миналото е бил рибарско селище и до днес можете да видите стари къщи и обитаеми лодки. По-късно става място за вилите на богатите жители на Валета. 

Информация за езиковото училите

Училището, намиращо се в поразителна каменна сграда, с множество гръцки елементи и римски арки, няма начин да не ви впечатли. Кампусът, състоящ се от класни стаи (повечето от които са с климатик), апартаменти, ресторанти и градини, без да споменаваме плувният басейн и плажния валейболен корт, е перфектното място за учене и почивка. Слънцето грее през цялата година, което означава, че възможностите за забавления и почивка навън са неограничени.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТОЗИ ЕЗИКОВ КУРС СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ КОНСУЛТАНТ ПО ОБРАЗОВАНИЕ И ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ - > КОНТАКТИВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2019, Всички права запазени.
Политика за защита на личните данни