Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Успешна кариера в кулинарната сфера с международно признатите дипломи на HRC Culinary Academy
 


Какво е да се обучаваш в най-добрата академия по кулинарни изкуства в Източна Европа?
Защо кризата е най-подходящият момент да инвестираш в образованието си и да се върнеш „на училище“?

 

Кулинарна академия HRC е основана през 2008 г. и предлага образователни програми по Кулинарни изкуства и управление в ресторантьорството.  

Обучението се провежда от екип опитни чуждестранни и български преподаватели, изцяло на английски език, и гарантира успешна кариера в кулинарната индустрия. 

Кулинарна академия HRC е едно от трите училища в Европа с акредитация от ACF - Американската кулинарна федерация. Благодарение на партньорството с един от водещите колежи по хотелиерство Hotelschool Ter Duinen в Белгия, дипломите са признати и от това реномирано училище с над 60-годишна история в кулинарното изкуство и имат тежест в цяла Европа.

Академията разполага с единствена по рода си в България учебна база - над 1000 кв. м учебни кухни, лаборатории и демонстрационни съоръжения, оборудвани с най-съвременни уреди и пособия - предназначени не само за бъдещи професионалисти, но и за ентусиасти в сферата на кулинарията. 

Училището организира платени стажове в най-добрите хотели и ресторанти в Европа и САЩ, и предоставя чудесни възможности за кариерно развитие в ресторантьорството по целия свят. 

 

Какво предлага Академията?

Кулинарното образование е практически насочено и изисква доста ресурси по време на самото обучение, което го прави доста скъпо. Кулинарна академия HRC предлага една от най-достъпните кулинарни програми в света, с гарантирано качество на образованието. Затова не е случайност, че традиционно програмите на Академията се радват на интерес от студенти от цял свят. 

Друга предпоставка за голямото международно присъствие е и фактът, че обучението се извършва на английски език. Изключение прави единствено новата кратка програма (6 седмици) – Континентална кухня, която е насочена изцяло към българските кулинари.

Освен международно признатите дипломи, обучението в Академията включва и редица стажове в индустрията, които дават възможност за работа и практика с някои от най-добрите главни готвачи в света. Всички наши стажове са платени: стажовете в САЩ осигуряват доход от средно USD 2,500 на месец!

За да направи програмите си още по-достъпни, Академията предлага и стипендии. Благодарение на изградените с години партньорски отношения с една от най-големите банки в страната, на разположение на студентите се предлагат и нисколихвени студентски заеми.

 

Иска се само кулинарна страст и време! 

Какво по-добро време да се върнем в училище от периодите на криза? Времената на финансовата криза през 2008 г. ни показаха, че много хора използват това време, за да се подготвят да изкачат следващото стъпало в кариерата си или изцяло да сменят попрището. Ситуацията в момента ни показва същото. Докато кризата отмине, можем да придобием нови умения, които да ни изстрелят няколко стъпки напред, и в Академията вече се обучават много специалисти, които са решили, че е настъпило време за промяна.


И още…

Отваря врати и новият кампус хотел към Академията - Hotel Kitchen59, който ще предложи на студентите прекрасни условия за настаняване.

Kitchen59 предлага практично обзаведени стаи с модерен и приветлив дизайн, професионално оборудвани кухни и обособени зони за хранене и почивка. Хотелът е дом и на учебния ресторант Таланти, който е поверен в ръцете на студентите от програмите по Кулинарни изкуства и Управление в ресторантьорството, разбира се, под вещото ръководство на опитни инструктори и шеф-готвачи.

Приемът за предстоящите програми е отворен, а изискванията са:

·       Навършени 18 години;

·       Диплома за завършено средно образование;

·       Ниво на работен английски език;

·       Желание за мащабно развитие в личен и професионален план;

·       Страст към кулинарията.

Още на: https://www.hrcacademy.com/
София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни