Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Предложение от UCLAN за летен езиков курс във Великобритания!
Новините днес идват от UCLAN (University of Central Lancashire) – партньор на COOL TRAVEL в обучението във Великобритания, който също така ще ви представим на информационните срещи “Моето образование в чужбина” съвсем скоро. 
 
Университетът, разположен в Престън, Великобритания, тази година изненадва с две възможности за записване на летен курс по английски език:
 
За периода 1 юли – 30 август 2019 година той ще предложи на желаещите курс с тематични седмици, фокус върху всички сфери на развитие на езика (говорене, слушане, граматика, богатство на речника), презентации, дебати и дискусии в групи и в клас, както и редица извънкласни занимания.
 
Записванията за курса са отворени всички с нивa B1, B2 или C1, като всеки понеделник от заявения период ще започва нова група, към която можете да се присъедините. 
 
Миналният период, за който можете да се запишете, е 1 седмица.
 
Bespoke Summer Schools, част от UCLAN, от друга страна, ще предложат 4-седмичен курс на всички, които искат да подобрят своя специализиран английски в академична среда и едновременно с това да общуват в интернационална обстановка. Предложението се допълва от опцията за екскурзии до Ливърпул и Манчестър и важи за периода юли-август, като се предоставя и настаняване. 
 
Попитайте за цени и условия в най-близкия офис на Cool Travel – проверете къде е той: тук.
 
------------
 
Заповядайте и на информационни срещи “Моето образование в чужбина”, за да научите повече за UCLAN – регистрирайте се БЕЗПЛАТНО тук. Всеки записал се през регистрационната форма участва в томбола за самолетен билет до държавата, в която ще бъде приет за обучение с COOL TRAVEL.София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни