Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Истории на успеха - Петър Калинов

 

Здравейте!
 
 Казвам се Петър и завърших гимназия по строителство, архитектура и геодезия ,,Лубор Байер‘‘, Стара Загора. В момента съм студент в Технически университет Мюнхен, Германия
.
 Когато бях 11-ти клас една моя близка приятелка, успешно записала се в Германия и сега следваща немска филология, ми препоръча услугите на Куул Травел, за да кандидатсвам успешно в Германия. Когато стъпих за пръв път в офиса на агенцията, нейните препоръки се оказаха верни. Веднага ми се разясниха много подробности, които не знаех около кандидатстването ми и бъдещото следване, а консултантите на Куул Травел бяха готови на момента да бъдат част от една страница, важна за всеки млад човек, а именно избирането на висше образование.
 По време на писането на мотивационното писмо и изготвянето на всички останали документи, Куул Травел беше неотлъчна част чрез предлагане на съвети и даване на нагледни примери на вече приети студенти в желаните университети.
 
 Доколкото се отнася до проучванията на университети консултантите в Куул Травел бяха изключително бързи и точни с предлагането на информация, която пряко засяга интересите за бъдещото ми развитие.
 Куул Травел продължи да ми помага с кандидатурата ми дори до най-последната крачка, която трябваше да се извърви за успешна кандидатура.
 
 Консултантите в офиса са винаги точни, приятелски настроени и готови да помогнат с всички възникнали въпроси около кандидатстването.
 По същия начин, по който моята приятелка ми препоръча преди години агенцията, ще върна жеста и на моите приятели като им препоръчам Куул Травел за техен партньор по пътя към успешния прием.
 София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни