Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Истории на успеха: Йоанна Рангелова

Запознай се с Йоанна Рангелова - успешна ученичка и вече: още по-успешен студент в University of Portsmouth, Англия!

Визитка на студента:
Име: Йоанна Рангелова
Учила в: ЕГ Пловдив, Пловдив
Студентка в: University of Portsmouth

1. Какво те накара да избереш Куул Травел и как оценяваш работата на нашите консултанти?
Когато все още не знаех какво ще правя след завършването ми, се консултирах с много приятели и познати и един от тях ми предложи Куул Травел. Бях минала през много агенции, но най-добре се разбирах с консултантите тук. Всичките ми въпроси бяха отговорени, получих много добри съвети и много помощ при избора ми за университет. Мога да кажа, че съм взела най-добрия избор точно благодарение на тях.
 
2. Считаш ли за полезен семинара за писане на мотивационно писмо и получи ли необходимата подкрепа при писането и поправките на твоето писмо?
Мотивационното писмо беше една от по-големите тревоги на много от нас. Без помощта на Куул Травел вероятно нямаше да успея да напиша толкова добро писмо. Самият факт, че има кой да проверява и поправя писмата, преди да ги изпратя, ми помогна изключително много в това да съм спокойна и ми даде свобода да пиша каквото ми дойде на сърце. 
 
3. Достатъчно ясно и изчерпателно ли беше проучването на университети, изготвено от нас за избраната от теб специалност?
- Както споделих, всички мои въпроси бяха отговорени и получих помощ в абсолютно всяка сфера, към която се насочвах. С толкова много помощ нямах дори време да се притесня за нищо!
 
4. С какво още смяташ, че сме ти били полезни? Получи ли помощ с кандидатстването за студентско финансиране, стипендии или настаняване например?
Благодарение на Куул Травел процесите за кандидатстване и всичко останало минаха толкова леко, че даже не ги усетих. Когато не разбирах нещо или се усъмнявах, винаги имаше кой да ме увери и да ме насочи, за което съм безкрайно благодарна. 

5. Би ли препоръчал Куул Травел на приятел и защо?
Препоръчвам Куул Травел на всеки, който ме попита за агенция. Главната причина е, че виждам хората там не само като помощна ръка, но и като приятели. С предишните агенции, с които работех, не успях да се отпусна достатъчно при общуването и проучването на университети, което доведе до много неразбирателства. Но в Куул Травел всички се държат с теб като с близък човек, готови са да ти помогнат са всичко и в същото време винаги поддържат професионални отношения. За мен тази агенция беше най-добрият избор и затова винаги я препоръчвам на приятелите ми.

Ако и ти искаш да постигнеш успех с помощта на консултанта ни в Пловдив, Татяна Стоименова, потърси контактите ѝ тукСофия
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни