Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Истории на успеха: Елена Маринова

Любима наша студентка от Бургас вече работи по постигане на мечтите си в Англия, в престижното учебно заведение Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance!

Прочети как успяхме да ѝ помогнем да стигне до там! 

Визитка на студента:
Име: Елена Маринова
Учила в: ППМГ, Бургас
Студентка в: Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance - Contemporary Dance
 
Изключително високо оценявам работата на моята консултантка - високо ниво на обслужване, професионално отношение и непрестанна помощ даже след края на периода на кандидатсване.

Абсолютно изчерпателно и многопластово бяха изложени опциите ми за кандидатстване. Татяна много детайлно разясни на мен и родителите ми кои варианти са подходящи и кои не. Виждах от нея доста задълбочено проучване за моята рядко срещана специалност.

Виждахме се достатъчно  много пъти, за да достигнем до перфекционизъм на мотивационното писмо и препоръките, което за мен беше много ключово. Даде ми както професионални съвети за изказа, така и приятелски съвети за това как да изразя себе си по по-подходящ начин.

Получих помощ за (подаване на документите за) заема на 100%. Освен това получих подкрепа за намиране на къща, което не беше включено в условията на договора ни, но Татяна е неуморна и пълна с енергия да помага на учениците!

Препоръчвам Cool Travel всеки ден на всеки, който се чуди какво да прави с живота си, защото Тити ме насочи правилно към бъдещето ми и видях с очите си как това стана и с по-голяма част от съучениците ми. ППМГ-Бургас е влюбено в Тити❤️

Ако и ти си от Бургас и искаш нашият консултант там, Татяна Маринова, да ти помогне с кандидатстването, потърси контактите ѝ тукСофия
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни