Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Истории на успеха: Деница Тачева

Кандидатстването за академичната 2020/2021 година бе динамично и нелеко - особено с усложнената епидемиологична ситуация по света и у нас.

С Деница Тачева обаче, то протече повече от гладко, благодарение на нашия COOL консултант Радина Младенова, Офис Велико Търново! 
Разказваме ти заедно за процеса, докато тя вече учи усилено във Франция!

Визитка:
Име: Деница Тачева
Завършила: ГПЧЕ "Йоан Екзарх", Варна
Студентка бакалавър в: Université Sorbonne-Nouvelle

"По време на 5-годишното ми обучение в гимназията имах удоволствието всяка година да присъствам на изложенията на агенции, подпомагащи кандидатстването за образование в чужбина. По този начин се запознах с COOL TRAVEL и бях привлечена от историитe на младежите в списанията.

Срещите ми с консултанти на COOL TRAVEL бяха винаги ползотворни, винаги с полезна информация за специалността, която бях избрала, а професионалното отношение и отделенето внимание никога не липсваха.

Съветите, които ми бяха дадени за изготвяне на мотивационното писмо, проучването и селекцията на университети, бяха изключително полезни. Получих изчерпателна информация за специалността, програмата на обучение, нужните документи и целия път, който трябваше да измина по време на цялата кандидатура.  

Cool Travel ми помогна не само за приема ми във Франция, но и за всякакъв вид студенстко финансиране, и стипендиите, предлагани от университета.

Съветът ми към бъдещите студенти, желаещи да кандидатстват във висше учебно заведение в чужбина, е да изготвят кандидатурата си с помощта на COOL TRAVEL. Консултантите ще ви напътстват във всяко отношение и ще помогнат вашата мечта да се превърне в реалност!"
София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни