Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Две нови магистратури в British and Irish Modern Music Institute
British and Irish Modern Music Institute представя две нови магистратури за завършилите музикален бакалавър в кампуса си в Берлин!

Една от специализираните институции в Европа в обучението по музика и специалности, свързани с събитиен и фестивален мениджмънт с музикална насоченост, оповести две нови магистратури.

Двете специалности са на английски език с изучаване в кампуса на университета в Берлин:  

MA POPULAR MUSIC PRACTICE
Иновативната специалност ви позволява да изберете един от четирите специализирани пътя - изпълнение, продукция, композиция или предприемачество - което го прави подходящ за всички завършили BIMM институт.
Напълно акредитиран от BIMM Institute, курсът е специално създаден да върви в съответствие с вашите лични стремежи в кариерата и включва много големи възможности за сътрудничество със студенти от други области на магистърската научна академия и външни професионалисти от практиката. Ако искате да се съсредоточите върху академичната теория и изследванията, ще бъдете насърчени да изследвате области на музиката, включително изпълнение и композиция; популярна музикалогия; музикалната индустрия и предприемачеството; и прилагането на технологии за практикуване. Курсът завършва с мащабен проект - дипломна работа, която изследва избраната от вас област на специализация.
В рамките на своята изследователска работа ще бъдете ръководени от експерт от института BIMM в Берлин в избраната от вас област, посещавайки редовни срещи очи в очи, лекции и семинари със студенти от други дисциплини и семинари с тези от вашата собствена област.
 
MA LEARNING & TEACHING IN THE CREATIVE INDUSTRIES (MA LTCI)
Обучението в специалността се грижи за тези от вас, които искат да навлязат в спецификите на учителска кариера за първи път, но е подходящо и за опитни преподаватели, желаещи да разширят своите знания и умения в областта на образованието за творчески изкуства, както с „Ранна кариера“ и „Опитен възпитател“ предлагани пътеки. Завършилите курса ще бъдат квалифицирани да работят като преподаватели, образователни администратори или лидери в образованието за творчески изкуства.
Комбинирайки обучението от специалисти с  време за самостоятелна подготовка и дейности, ще се включите в критично и съвместно обучение с конкретен фокус върху творческите предмети, анализирайки вашите ключови интереси, убеждения и ценности, за да развиете знанията си в областите като практики за обучение и преподаване; инструктивен и учебен дизайн; практики за оценка и обратна връзка; изучаване на теория и психология; творчески и опитни подходи към ученето; критическа педагогика; критична теория и образование в обществото; коучинг и наставничество; и водещи и иновации в образованието.
 
За повече информация посетете сайтът на BIMM: Berlin или офис на Cool Travel

 София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни