Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ
 
Cool Travel представя: “МОЕТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА” 2019!
 


В периода 9 – 17 февруари 2019 Cool Travel те кани на индивидуални консултации на тема “Моето образование в чужбина”. Събитията ще се проведат в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна и на тях ще имаш възможността да получиш ценна информация от професионални образователни консултанти и представители на университети от чужбина.

Заповядай сам, с приятели, съученици или родителите си, за да разбереш повече за ТВОЕТО бъдеще и възможностите ти за образование зад граница. Независимо кой клас си и коя е желаната от теб държава, ние ти предлагаме индивидуален подход и пълна информация относно необходимите документи, сроковете за кандидатстване, възможностите за финансиране на образованието, стипендии, настаняване и други.  

Ще ти представим конкретни университети и ще ти разкажем за престижните учебни заведения във всяка страна, ще можеш да направиш безплатен тест за определяне на нивото ти на английски език, както и тест за професионално ориентиране, за да разбереш накъде да се насочиш. Освен това, ще си тръгнеш обогатен със знания и материали, които ще ти помогнат по твоя път на обучение – последното издание на наръчника за кандидатстване на Cool Travel за образование в чужбина с важна информация за всеки ученик. 

Много зрелостници се довериха на Cool Travel и вече следват своите мечтани специалности в Германия, Австрия, Великобритания, Холандия, Дания, Франция, САЩ, Русия и други.

Ела на информационни срещи “Моето образование в чужбина 2019” – събитието е БЕЗПЛАТНО със задължителна регистрация във формата на тук. Един от регистриралите се ще спечели от нас самолетен билет до държавата, в която ще бъде приет с Cool Travel*!  

Очаквай ни:

➡️    На 09 февруари 2019г. - Пловдив, хотел “Тримонциум” (виж картата)

➡️ На 10 февруари 2019г. - София, хотел "Маринела" (виж картата)

➡️ На 15 февруари 2019г. - Стара Загора, ГПЧЕ "Ромен Ролан" (виж картата)

➡️ На 16 февруари 2019г. - Бургас, Експо Център "Флора" (виж картата)

➡️ На 17 февруари 2019г. - Варна, хотел "Голдън Тюлип" (виж картата)

Информационните срещи ще се проведат между 10 и 17 часа!

*В томболата ще бъдат включени всички, регистрирали се за събитията “Моето образование в чужбина 2019” и кандидатствали с Cool Travel. Самолетният билет ще бъде предоставен само за дестинацията, в която ученикът бъде приет и избере да се обучава и не подлежи на замяна за неговата парична стойност и/или за промяна на дестинацията и/или целта на пътуване.  

За повече за събитията ни последвай във Facebook: Cool Travel - Моето образование в чужбина и Instagram: myeducation.bg
София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни