facebook Skype
Български English

Училища във Великобритания

Великобритания е държава с богата история и културни традиции. Потопете се в невероятната ? атмосфера и тя ще остане в сърцето ви завинаги.
 
Coo Travel ви предлага да избирате между четири езикови училища във Великобритания. Те се намират в Лондон, Брайтън, Ексмут и Девън. Всички разполагат с отлично оборудвани класни стаи, като максималният брой ученици в група е 15. Това спомага процеса на учене, тъй като на всеки ученик може да се обърне специално внимание. 
 
Училището в Лондон се намира в квартала Ийлинг – само на 20 минути с метро до Хийтроу и централен Лондон. Ийлинг е прекрасно място за почивка и учене.
 
Брайтън се намира на един час път от Лондон, така че екскурзиите до столицата са нещо, което не бива да се пропуска.
 
В центъра на Ексмут, на няколко минути от плажа, се намира третото училище. Там има много магазини и типични английски кафенета, в които можете да размените някоя новонаучена дума с местните и да си намерите още нови приятели.
 
Девън е графство в Югозападна Англия. Атмосферата, впечатляващото културното наследство и младитете хора правят града много популярна дестинация за езикови курсове.
 
И четирите училища ще те посрещнат с интересна програма за учене, а и за разпускане след часовете. За свободното време са предвидени различни игри, партита, екскурзии. Времето ще мине неусетно! 


 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени. Училища във Великобритания
Политика за защита на личните данни