Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Училища във Великобритания

Великобритания е държава с богата история и културни традиции. Потопете се в невероятната ? атмосфера и тя ще остане в сърцето ви завинаги.
 
Coo Travel ви предлага да избирате между четири езикови училища във Великобритания. Те се намират в Лондон, Брайтън, Ексмут и Девън. Всички разполагат с отлично оборудвани класни стаи, като максималният брой ученици в група е 15. Това спомага процеса на учене, тъй като на всеки ученик може да се обърне специално внимание. 
 
Училището в Лондон се намира в квартала Ийлинг – само на 20 минути с метро до Хийтроу и централен Лондон. Ийлинг е прекрасно място за почивка и учене.
 
Брайтън се намира на един час път от Лондон, така че екскурзиите до столицата са нещо, което не бива да се пропуска.
 
В центъра на Ексмут, на няколко минути от плажа, се намира третото училище. Там има много магазини и типични английски кафенета, в които можете да размените някоя новонаучена дума с местните и да си намерите още нови приятели.
 
Девън е графство в Югозападна Англия. Атмосферата, впечатляващото културното наследство и младитете хора правят града много популярна дестинация за езикови курсове.
 
И четирите училища ще те посрещнат с интересна програма за учене, а и за разпускане след часовете. За свободното време са предвидени различни игри, партита, екскурзии. Времето ще мине неусетно! 


 София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни