Образование в чужбина и езикови курсове в Европа
ТЪРСИ УНИВЕРСИТЕТ
 
ТЪРСИ ЕЗИКОВ КУРС

Настаняване и хранене

Езиковите училища в САЩ предлагат няколко варианта за настаняване. Единият от тях е в жилищата на самото училище. Те са подходящи, защото са по-близо до училището или дори се помещават в една сграда с него. Стаите са с по едно, две или три легла. Един от плюсовете на този вид настаняване е, че ще можете да упражните наученото през деня със съучениците си, избрали този вариант.
 
Можете да останете и при местно семейство, да се докоснете до културата и обичаите му. В този случай ще бъдете настанени в стая с още един или двама курсисти. Много хора предпочитат този тип настаняване, защото ги кара да се чувстват по-близки до семейната си среда, да научат много нови и интересни факти за живота и традициите в САЩ, да упражняват езика с коренни жители на страната.
 
Ако се запишете на езиков курс заедно със свой приятел и ни уведомите предварително, можем да ви осигурим обща стая, както и да организираме пътуването ви на един полет.
 
Относно храненето - осигурена ви е закуска, пакетиран (сандвич, напитка и десерт) или топъл обяд и вечеря. Ястията винаги са типични за страната, в която се намира училището. Допълнителни храни и напитки се закупуват отделно.
 
NB! Хранителни изисквания и алергии:
 
В случай че имате алергия, конкретни изисквания, свързани с дневното ви меню, или други медицински нужди, е изключително важно да ни уведомите предварително, за да се подготвим и да предупредим отговорниците на групата ви или семейството, при което ще останете.


 София
0882 544 355
Пловдив
0889 777 731
Варна
0882 555 508
Бургас
0886 777 719
Велико Търново
0882 004 833
Стара Загора
0889 532 223
Благоевград
0882 961 119МЕНЮ
Начало
За нас
Полезно
Мнения
Контакти
ПОЛЕЗНО
„Моето образование в чужбина“
Езикови курсове
Студентски и младежки програми
ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА
Стъпки при кандидатстването
Безплатни консултации
Тест за професионална ориентация
Писане на Мотивационно писмо
Стипендии и финансиране
Кандидатстване за общежитие


2022, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни