facebook Skype
Български English

Настаняване и хранене

Езиковото училище в Еквадор предлага няколко варианта за настаняване. Единият от тях е в жилищата на самото училище. Те са подходящи, защото са по-близо до училището или дори се помещават в една сграда с него. Стаите са с по едно, две или три легла. Един от плюсовете на този вид настаняване е, че ще можете да упражните наученото през деня със съучениците си, избрали този вариант.
 
Можете да останете и при местно семейство, да се докоснете до културата и обичаите му. В този случай ще бъдете настанени в стая с още един или двама курсисти. Много хора предпочитат този тип настаняване, защото ги кара да се чувстват по-близки до семейната си среда, да научат много нови и интересни факти за живота и традициите в Еквадор, да упражняват езика с коренни жители на страната.
 
Ако се запишете на езиков курс заедно със свой приятел и ни уведомите предварително, можем да ви осигурим обща стая, както и да организираме пътуването ви на един полет.
 
Относно храненето - осигурена ви е закуска, пакетиран (сандвич, напитка и десерт) или топъл обяд и вечеря. Ястията винаги са типични за страната, в която се намира училището. Допълнителни храни и напитки се закупуват отделно.
 
NB! Хранителни изисквания и алергии:
 
В случай че имате алергия, конкретни изисквания, свързани с дневното ви меню, или други медицински нужди, е изключително важно да ни уведомите предварително, за да се подготвим и да предупредим отговорниците на групата ви или семейството, при което ще останете.


ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ:
 
ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ:
2020, Всички права запазени. Настаняване и хранене
Политика за защита на личните данни