Какво знаеш за Ирландия?

А хрумвало ли ти е, че може би тя е подходящата държава за теб, ако искаш:
– да учиш на английски език;
– да получиш образование на добро ниво в Европа;
– да имаш финансиране на таксите;
– да разполагаш с възможност за относително малко разходи за живот;

Причина 1)
Ирландия се намира относително близо, като дестинация. Това значи редовни полети с нискотарифни авиокомпании, както и опции за лесно и бързо пътуване. 

Причина 2)
Ирландия предоставя чудесна възможност на кандидат-студентите, които биха желали не само да учат на английски, но и да живеят в англоезична страна. Не само учиш, но и развиваш езика си и се запознаваш с друга култура. И още: студенти от много страни се стичат в Ирландия и колкото по-комуникативен си, толкова по-интересни хора можеш да срещнеш.

Причина 3) 
Университетите и техническитеинститути предлагат богат избор от програми във всички направления, което също прави Ирландия желана дестинация за висше образование. Независимо дали искаш да учиш комуникации, информационни технологии или пък изобразително изкуство!

Причина 4)

Годишната такса за обучение на европейските студенти се покрива изцяло от държавата!
Разбира се, извън нея има административни такси, които студентът сам трябва да заплати, но те са обикновено в размер до 3 000 евро и могат да бъдат опростени на базата на семеен доход за предходната година. Студентите също имат право да работят неограничен брой часове, което също помага за тяхната издръжка.

Причина 5)

Крайният срок за кандидатстване в Ирландия е 1-ви февруари. Това значи, че имаш яснота далеч преди края на учебната година какви матури ще трябва да положиш и какъв е успехът, който да имаш за цел да постигнеш.

Консултантите на Cool Travel ще ти асистират в успешната подготовка на всеки един
елемент от твоята кандидатура – от избора на университет до подаване на документи за стипендии!

Свържи се с нас тук!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top