5 причини да изберем онлайн консултация с Cool Travel - myEducation

2023 е толкова различна година – включително и за кандидат-студентите!

Всичко преминава онлайн – обучението, изпитванията, консултациите.

COOL TRAVEL ти предлага и още една възможност: всички етапи на твоето кандидатстване да преминат на изцяло дистанционна форма –  като започнем от индивидуалната ти консултация за възможностите ти за обучение в чужбина и престижни университети в България.

Представяме ти 5 причини, заради които да избереш точно нас за свой пътеводител през сложните системи, термини и организирането на документите за кандидатстването ти след 12. клас за академичната 2021/2022 година!

1) Твоята локация няма значение! 
Нашите консултанти имат опит с дистанционна работа със студенти от всички кътчета на България. Ние можем да сме до теб независимо дали си в град, в който имаме наш офис или в населено място, където си получил прекрасно обучение, но няма откъде да получиш информация за възможностите си за развитие след училище.

2) Ти избираш как да те консултираме!
ZOOM, Messenger, Viber, WhatsApp, Skype, по телефона… адаптивни сме и сме на линия за теб в платформата, която ти избереш! Единствено е важно да имаш добра интернет връзка, а устройството и платформата за нас нямат значение. Както и досега, твоите родители могат да се включат на конферентна връзка (ако платформата го позволява) или да слушат с теб.

3) Гъвкавост във времето на консултацията!
Не се налага да пътуваш, да попадаш в задръствания, да изпускаш транспорт или учебни занаятия – комфортът на твоя дом за теб и на нашия офис за нас предлага опцията да поговорим в свободна и неангажираща атмосфера за всичко, което пожелаеш, свързано с твоето бъдеще: специалност, форма на обучение, препочитание за университет и други!

4) Лесно прехвърляне на документи и информация!
Независимо къде искаш да кандидатстваш, ако избереш нас, ще осигурим начин за бързо, надеждно и безопасно предоставяне онлайн на твоето индивидуално проучване, документи, данни и всички необходими детайли за твоето кандидатстване. Същото важи и за обработката на твоето мотивационно писмо, препоръка и CV. А работата по самото кандидатстване остава за нас, като разбира се, ще си в час с всички стъпки и процедури! 

5) Безопасност!
Не се налага да се притесняваш за своето здраве, докато пътуваш към нас и по време на срещата – онлайн връзката предлага опцията да получиш пълна информация в безопасната среда на твоя дом.

А ако все пак искаш да се срещнеш с твоя консултант на живо или има нужда да се видим за предаване на документи в последствие, знай, че в офисите ни се дезинфекцира след всеки посетител и спазваме всички правила за здравна безопасност на нашите консултанти и клиенти!

Открий най-близкия до теб офис на следната страница, а ако искаш да запазиш безплатна онлайн консултация, се запиши през нашата контактна форма

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top