С мечтата за образование в чужбина, пътят към нови възможности започва с правилна подготовка. Cool Travel ви представя десет ключови съвета, които ще направят вашето кандидатстване в чуждестранен университет безпроблемно и успешно.

Консултация с експерти:
  • Запазете час за безплатна консултации с експертите на Cool Travel и получете персонално съдействие.
Изберете с внимание най-подходящата за вас дестинация и учебно заведение.
  • Разгледайте възможностите за висше образование в Германия, Австрия, Нидерландия, Франция, Ирландия, Италия и други държави, към които имате интерес. Изберете тези, които отговарят на вашите възможности и академични цели.
Индивидуално проучване на университети
  • Ние от Куул Травел ще изготвим безплатно индивидуално проучване на университети, специалности и изисквания, на нашите кандидат-студенти, за да им гарантираме, че ще направят информиран и успешен избор за своето бъдеще.
Тест за професионална ориентация:
  • Разберете къде в света на образованието се вписват вашите умения и интереси. Възползвайте се от тестовете, които Куул Травел предлага, в помощ на кандидат-студентите по пътя към най-подходящата за тях кариера.
Подготовка на документи:
  • Ние от Cool Travel ще ви насочим как точно да представите вашите документи – от академични резултати през СВ, мотивационни писма, портфолиа до препоръки. Ще изготвим индивидуално проучване, отговарящо на вашето търсене и интереси.
Езикови Сертификати:
  • Ние ще ви дадем подробна и актуална информация за това кой езиков сертификат е най-подходящ за вашите нужди. Куул Травел предлага съдействие при регистрация и подготовка за всички езикови сертификати.
Семинар за мотивационно писмо:
  • Научете как да впечатлите приемната комисия с убедително мотивационно писмо. Много от учебните заведения имат строги изисквания за съставяне на мотивационно есе, но ние ще ви помогнем с безценни съвети в този така важен момент. Възползвайте се от безплатния семинар за писане на мотивационно писмо от уюта на вашия дом (online) или във всеки офис на Куул Травел.
Кандидатстване за настаняване:
  • Осигурете си удобно и безопасно място за живеене в новата си държава. Преценете дали искате да живеете на общежитие или частна квартира. Свържете се консултантите за висше образование в чужбина на Куул Травел за съдействие при настаняване. Вземете под внимание, че всяка държава има куп особености в процеса на настаняване. Поради тази причина ви съветваме да се обърнете за съдействие към нашия екип възможно най-скоро.
Студентски стипендии и финансиране по време на обучението в чужбина:
  • Cool Travel и нашият екип от консултанти ще ви окаже съдействие при подаване на документи за избраната от вас стипендия или финансиране на годишните такси в университета, в който сте приети.
Дни на отворените врати/виртуални турове:
  • Повечето престижни университети предлагат ежегодно дни на отворените врати. Това са седмици през учебната година, в които можете свободно да посетите и разгледате мечтаните от вас учебни заведения, да разговаряте с учащи студенти там, както и да се срещнете с представители на учебното заведение. Ако нямате възможност да посетите на място избраните от вас университети, тук на помощ идват виртуалните разходки, които могат да ви помогнат да добиете по-добра представа за това какво да очаквате, когато постъпите в мечтания университет.

Cool Travel ще бъде до вас във всеки момент по време на нелекия път към чуждестранните университети. За повече информация запазете час за безплатна консултация или посетете някой от нашите офиси.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top