Запознай се с Йоанна Рангелова – успешна ученичка и вече: още по-успешен студент в University of Portsmouth, Англия!

Визитка на студента:
Име: Йоанна Рангелова
Учила в: ЕГ Пловдив, Пловдив
Студентка в: University of Portsmouth

1. Какво те накара да избереш Куул Травел и как оценяваш работата на нашите консултанти?

Когато все още не знаех какво ще правя след завършването ми, се консултирах с много приятели и познати и един от тях ми предложи Куул Травел. Бях минала през много агенции, но най-добре се разбирах с консултантите тук. Всичките ми въпроси бяха отговорени, получих много добри съвети и много помощ при избора ми за университет. Мога да кажа, че съм взела най-добрия избор точно благодарение на тях.

2. Считаш ли за полезен семинара за писане на мотивационно писмо и получи ли необходимата подкрепа при писането и поправките на твоето писмо?

Мотивационното писмо беше една от по-големите тревоги на много от нас. Без помощта на Куул Травел вероятно нямаше да успея да напиша толкова добро писмо. Самият факт, че има кой да проверява и поправя писмата, преди да ги изпратя, ми помогна изключително много в това да съм спокойна и ми даде свобода да пиша каквото ми дойде на сърце. 

3. Достатъчно ясно и изчерпателно ли беше проучването на университети, изготвено от нас за избраната от теб специалност?

– Както споделих, всички мои въпроси бяха отговорени и получих помощ в абсолютно всяка сфера, към която се насочвах. С толкова много помощ нямах дори време да се притесня за нищо!

4. С какво още смяташ, че сме ти били полезни? Получи ли помощ с кандидатстването за студентско финансиране, стипендии или настаняване например?

Благодарение на Куул Травел процесите за кандидатстване и всичко останало минаха толкова леко, че даже не ги усетих. Когато не разбирах нещо или се усъмнявах, винаги имаше кой да ме увери и да ме насочи, за което съм безкрайно благодарна. 

5. Би ли препоръчал Куул Травел на приятел и защо?

Препоръчвам Куул Травел на всеки, който ме попита за агенция. Главната причина е, че виждам хората там не само като помощна ръка, но и като приятели. С предишните агенции, с които работех, не успях да се отпусна достатъчно при общуването и проучването на университети, което доведе до много неразбирателства. Но в Куул Травел всички се държат с теб като с близък човек, готови са да ти помогнат са всичко и в същото време винаги поддържат професионални отношения. За мен тази агенция беше най-добрият избор и затова винаги я препоръчвам на приятелите ми.

Ако и ти искаш да постигнеш успех с помощта на консултанта ни в Пловдив, Татяна Стоименова, потърси контактите ѝ тук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top